zondag, december 24, 2006

Vette tijd voor trendwatchers!

De maand december is elk jaar weer een drukke periode voor trendwatchers. Websites, kranten, tijdschriften, radio- en televisieprogramma's willen u overtuigen dat ze bezig zijn met de toekomst.

Elke sector heeft wel een trendwatcher of het nu om consumenten elektronica gaat of de gezondheidszorg. Daarboven staan dan nog een aantal visionairs die het aandurven om sectoroverstijgende en/of wereldwijde trends te benoemen.

Kortom, het is tijd om eens een paar voorspellingen naast elkaar te leggen. Volgend jaar december zullen we weten wie er gelijk kreeg!

Hieronder vindt u een aantal links naar internetpagina's met technologische trends voor 2007. Mijn opdracht aan u: kies 3 trends die volgens u in 2007 een belangrijke bijdrage zullen leveren.

Ziet u een trend die nog niemand anders ziet? Nog beter! Vermeld deze dan zeker in uw top 3.


Wie wil er nog TV op zijn mobiel als je in de file achter zo'n auto kan rijden :-)

Stuur uw top 3 vóór 15 januari naar trends2007@pundamilia.nl

Misschien wordt u in december 2007 wel uitgeroepen tot "TechnoWatcher van het jaar"!

Verwijzingen naar techno trends:

  1. CNN Business 2.0
  2. Trendwatcher Richard Lamb
  3. Computer Idee

Fijne feestdagen en tot ziens in 2007!

dinsdag, december 05, 2006

Minimaal 2500 Euro cadeau als u wilt vernieuwen!

Een aantal maanden geleden hebben wij een innovatievoucher van het ministerie van Economische Zaken aangevraagd en gekregen.

Met een paar minuten inspanning krijgt u een mooie waardecheque toegestuurd van 2500 Euro (kleine voucher). Voor wat meer werk kunt u ook in aanmerking komen voor een grote innovatievoucher van 7500 Euro.

Met de innovatievoucher kunt u nieuwe kennis inkopen. Wilt u een product vernieuwen of een productieproces verbeteren of misschien wel een nieuwe dienst aan uw klanten bieden? Gebruik de innovatievoucher en 'koop' kennis bij Nederlandse kennisinstellingen zoals hogescholen, universiteiten en onderzoeksinstellingen.

De achterliggende gedachte is dat u door dit 'duwtje in de rug' in de toekomst meer gebruik gaat maken van kennis van onze Nederlandse kennisinstellingen en zo met uw innovatieve product, productieproces of dienst niet alleen uw eigen kas spekt maar ook de Nederlandse economie laat groeien. Nederland MOET innovatiever!!

Ik ben even voor u op de website van onze nationale subsidieregelaar SenterNovem gaan kijken en als u de aankomende dagen (voor 15 december als ik het goed lees) even een paar minuten tijd investeert kunt u nog een innovatievoucher aanvragen. Begin deze maand waren er nog 216 grote en 459 kleine innovatievouchers beschikbaar.

Mijn gratis advies aan u, zo vlak voor de feestdagen:
Grijp deze kans! Laat u door één van de deelnemende kennisinstellingen ondersteunen en bouw zo de voorsprong op uw concurrenten verder uit!

Surf snel naar www.senternovem.nl/innovatievouchers